Cart 0
 

Plan uw bezoek

Bezoek het Flower Art Museum op een prachtige locatie in Aalsmeer, vlakbij Amsterdam. 
Een unieke en verrassende plek voor een heerlijk dagje uit!

 
 
 
Green.png
 

Route

Flower Art Museum
Kudelstaartseweg 1
1431 GA Aalsmeer

Tel: 0297 364 400

 

Bereikbaarheid

Auto
Het museum beschikt over een eigen parkeerplaats voor de deur (gratis).

Fiets
Een bezoek aan het museum is goed te combineren met een fietstocht in de omgeving. Bij het museum is een fietsroute verkrijgbaar. Ook verhuren wij fietsen. Als u hiervan gebruikt wilt maken, raden wij aan vooraf te reserveren om evt. teleurstellingen te voorkomen.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde bushalte is op de kruising Zwarteweg/Hortensialaan in Aalsmeer (o.a. bus 357). Vanaf de halte is het ca. 7 minuten lopen naar het museum.

U kunt ook de trein nemen naar station Hoofddorp en vanaf hier bus 340 naar Aalsmeer (halte Zwarteweg/N196). Vanaf deze halte is het ca. 10 minuten lopen. 

Op de website van Connexxion kunt u zelf uw reisschema samenstellen: https://www.connexxion.nl/nl

Boot
Bij het Surfeiland/Westeinder Paviljoen is een openbare aanlegsteiger. Vanaf hier is het ca. 5 minuten lopen naar het museum.

Meer informatie over bereikbaarheid op de website van Visit Aalsmeer. www.visitaalsmeer.nl/praktische-informatie


toegankelijkheid museum

Het museum is voor het overgrote deel gelijkvloers en daardoor goed toegankelijk voor mindervaliden. Er kan voor de deur worden geparkeerd. Bij de entree is een kleine hellingbaan maar deze is gewoon toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen en rollators. Er is één kleinere ruimte (Tropisme Lab) die alleen bereikbaar is via 3 traptreden. De daktuin is voorzien van kiezels en daardoor minder geschikt voor bijv. rolstoelen.

 
 
 

Aalsmeer

Nederland is een land van bloemen, maar ook van water. Nergens komt die verbinding beter tot uitdrukking dan in Aalsmeer. De grootste bloemenveiling ter wereld, maar ook een van de mooiste binnenwateren van het land: de Westeinderplassen.

Het Flower Art Museum bevindt zich op de grens van land en water. Een bezoek aan het museum is goed te combineren met andere bezienswaardigheden in Aalsmeer, zoals:

Bloemenveiling Royal FloraHolland (alleen weekdagen), tuinbouwmuseum Historische Tuin, Westeinder Rondvaart 
en de Aalsmeerse watertoren.

Meer inspiratie op Visit Aalsmeer.

Geel.jpg