Gastvrouwen/heren gezocht

Het Flower Art Museum zoekt enthousiaste en representatieve vrijwilligers die willen helpen om het museum open te stellen. Hou je van kunst, ben je servicegericht en kun je goed samenwerken? Dan is een rol als gastvrouw /heer bij het museum misschien iets voor je.

Waar gaat het om? Denk aan o.a.:
- Bezoekers ontvangen en wegwijs maken;
- Baliewerkzaamheden (entree/museumwinkel);
- Ontvangst van bezoekers bij activiteiten;
- Beheer van de koffiecorner.

Natuurlijk krijg je goede instructies over hoe alles werkt en over de tentoonstellingen die in het museum worden gehouden. Het museum is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, dus het gaat om aanwezigheid op (een deel van) die dagen. Tijden in overleg.

Daarnaast zoeken we 1 of 2 vrijwilligers die willen helpen met het bijhouden van de daktuin. Kun je ons hierbij helpen, dan horen we het graag.

Als vrijwilliger kun je het museum uiteraard altijd gratis bezoeken en ben je ook van harte welkom bij activiteiten, zoals lezingen en evenementen. Twee keer per jaar organiseren we een leuke activiteit voor alle mensen die bij het museum betrokken zijn. Ook organiseren we ontmoetingen met kunstenaars, zodat je uit de eerste hand het verhaal achter de getoonde kunst hoort. Bovendien help je mee aan de ontwikkeling van een mooi, nieuw museum in Aalsmeer.

Stuur bij interesse a.u.b. een berichtje naar info@flowerartmuseum.nl t.a.v. Constantijn Hoffscholte (museumcoördinator) of bel 06-26070202.

Flower Art Museum